VOG advocaat nodig?

Is uw VOG geweigerd of heeft u een voorgenomen besluit tot weigering van de VOG ontvangen? Neem snel contact met ons op. Wij brengen u direct in contact met een gespecialiseerde VOG advocaat. De bij ons netwerk aangesloten advocaten behandelen met succes vele zaken betreffende de weigering van de VOG. Onze advocaten weten precies wat zij moeten aanvoeren om toch die VOG voor u te verkrijgen.

VOG nodig

De verklaring omtrent het gedrag is voor steeds meer functies vereist. Door de strenge regels van de overheid komt het steeds vaker voor dat een VOG wordt geweigerd, met alle gevolgen van dien. U loopt het risico uw baan kwijt te raken of u kunt niet starten bij de nieuwe werkgever omdat u geen VOG kunt overleggen. Wij begrijpen hoe belangrijk het verkrijgen van een VOG is en zullen al het mogelijke doen om die VOG alsnog te krijgen.

Gespecialiseerde VOG advocaat

De VOG-procedure kan erg ingewikkeld zijn. Het is niet zomaar even een briefje sturen waarin u aangeeft hoe nadelig de weigering van de VOG voor u zou zijn. Bij de beoordeling van de VOG gelden screeningsprofielen, toetsingscriteria, recidivetermijnen, en nog veel meer. Bijstand van een specialistische advocaat vanaf het begin van de VOG-procedure is daarom erg belangrijk. De advocaat zal u door het hele proces begeleiden. Wij doen o.a.:

Onze advocaten weten precies wat zij moeten aanvoeren om de kans op het verkrijgen van de VOG zo groot mogelijk te maken.

VOG bij zeden- en geweldsdelicten

Ook in zaken betreffende veroordeling voor zeden, of ernstig geweld, is door onze advocaten vaak met succes een VOG verkregen voor de cliënt. Geef dus nooit bij voorbaat op, maar schakel direct deskundige rechtsbijstand in!

> Meer informatie VOG advocaat

AAMMELDEN NIEUWE ZAAK

 

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden