Direct een VOG advocaat nodig?

Het is erg vervelend wanneer u een verklaring omtrent het gedrag nodig hebt voor bijvoorbeeld een nieuwe baan, en deze wordt geweigerd. Het gevolg daarvan is dat u niet (langer) het werk kunt doen, dat u leuk vindt. Een weigering van een verklaring omtrent het gedrag is een zeer ingrijpende beslissing. U moet zich niet te snel hierbij neerleggen. In veel gevallen kan het lonen om tegen deze beslissing nog een zienswijze, bezwaar of beroep in te dienen.

Gespecialiseerde VOG- advocaten

VOGhulp.nl is een initiatief van StrafrechtadvocatenNetwerk.nl; een kwaliteitsnetwerk van gespecialiseerde strafrechtadvocaten. Sommige van de bij ons netwerk aangesloten hebben zich mede gespecialiseerd in de VOG-zaken. Die specialisatie houdt in dat ze specifieke kennis en ervaring hebben opgedaan voor de rechtsbijstand in VOG-procedures.

Het is belangrijk dat u beseft dat slechts enkele tientallen advocaten in Nederland echt gespecialiseerd zijn in het VOG-recht. In de meeste gevallen nemen advocaten dit soort zaken wel aan, maar zonder dat zij echt goed hierin zijn. U loop dat het risico niet de deskundige rechtsbijstand te krijgen, waar u recht op hebt.

Wanneer u uw zaak bij ons aanmeldt, brengen wij u direct in contact met een gespecialiseerde VOG advocaat bij u in de regio. Alle bij ons netwerk aangesloten advocaten hebben meer dan 5 jaar ervaring met de bijstand van cliënten in diverse VOG-zaken.

Laagste tarieven

Via ons netwerk krijgt u niet alleen gespecialiseerde rechtsbijstand, maar wij bieden ook de laagste tarieven. Daardoor bent u verzekerd van deskundige rechtsbijstand tegen een betaalbare prijs.

Onze advocaten werken ook op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand, beter bekend als een pro deo advocaat. Of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand is afhankelijk van uw inkomen en vermogen twee jaar terug. Dat is de basis waarop een aanvraag voor gesubsidieerde rechtsbijstand wordt beoordeeld. Indien u voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u hoogstens een geringe eigen bijdrage, die u in bepaalde gevallen ook nog eens terug kunt krijgen via de bijzondere bijstand bij een Wwb-uitkering.

Komt u niet voor gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking, dan hanteren de bij ons netwerk aangesloten advocaten een tarief van slechts € 135,00 excl. BTW per uur. Dit is een speciaal overeengekomen voordeeltarief dat alleen geldt voor aanmeldingen via deze website.

Voor het indienen van een zienswijze wordt echter geen toevoeging afgegeven door de Raad voor Rechtsbijstand. Ook in die gevallen is het echter voor u verstandig om bijgestaan te worden door een gespecialiseerde advocaat. Wanneer de zienswijze niet volledig is of onjuiste verweren bevat, kan dit gevolgen hebben voor het verdere verloop van de procedure. Het duurt bovendien langer voordat u dan een verklaring omtrent het gedrag krijgt.

Direct hulp

Wilt u direct geholpen worden, dan verzoek wij u om het aanmeldformulier nieuwe zaak zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen dit dan onmiddellijk door naar de advocaat bij u in de regio die dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) contact met u zal opnemen om de zaak verder te bespreken. Het aanmelden van uw zaak via onze website is gratis en geheel vrijblijvend. Uw aanmelding verplicht u dus tot niets. De beslissing om met de advocaat in zee te gaan, kunt u altijd later nog nemen.

Heeft u met spoed een advocaat nodig? Bel ons dan via 085-4865262 (dagelijks 8.00u – 22.00u). Wij zijn dan bereikbaar om u direct bij te staan!

Direct contact met een advocaat?
Meld gratis en vrijblijvend uw zaak aan.
Zaak aanmelden